Gillar du vit choklad? Då kommer här ett recept på vit kladdkaka toppad med frukter och bär. När det serveras kladdkaka får man ofta vispad grädde till. Jag tycker du ska prova vispad crème fraiche med florsocker. Riktigt gott till söta kakor och ett perfekt alternativ till vispad grädde. Om du inte gillar vit choklad, rekommenderar jag en citron- och vallmokaka. En god efterrätt som också smakar gudomligt ihop med vispad créme fraiche. Det är inte mycket som slår en go fikastund i trädgården! Trevlig dag till er alla! Kram D FOTO: DIANA DONTSOVA Recept: Vit kladdkaka eller blågul kaka med vispad crème fraiche 150 gram smör 150 gram vit choklad 1 ¾ dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 1 ¾ dl vetemjöl Topping och dekoration: 2 dl crème fraiche 2 ½ msk florsocker gula frukter (mango, physalis och passionsfrukt) blå frukter och bär (vindruvor, blåbär och björnbär) ätbara blomblad (har du inga kan du dekorera med blommor men ta bort dem innan kakan skärs upp.) Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Ta bort kastrullen från spisen och lägg i chokladen i bitar. Rör om tills chokladen har smält. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda noga. Smöra och en form med avtagbara kanter. Häll i smeten och grädda i cirka 25 minuter. Låt svalna. Vispa crème fraiche med florsocker tills den får samma konsistens som vispad grädde. Bre den fluffiga crème fraichen över kakan och toppa med blandade frukter, bär och blomblad.