Tareq Taylors och Paul Svenssons "Paul Taylor Lanthandel" har öppnat i Fabriksparken i Sundbyberg. Det är en kombinerad restaurang och grönsaksaffär med fokus på närodlat, ekologiskt och grönt, så klart! Det är precis vad vi förknippar stjärnkockarna med. Här kan du äta frukost, lunch, fika eller avnjuta en långlunch på helgerna. Men då får du garanterat boka bord. Det fina med hösten är alla dess färger som här syns hos Granits nya koppar och fat. En tidlös design som jag förmodligen aldrig skulle tröttna på. I veckan slog jag sönder min favorittermos, en brun Stelton som håller värmen riktigt bra och som används dagligen här hemma. Jag kom över bilden på Steltons nya vinterfärger i jakten på en ny termos. Jag tror nog det blir en brun termos den här gången med. Eller en mörkgrön om det finns. Nu kollade jag upp färgerna och hittade en Forest Green. Iris svampkniv med handbunden borste av tagel, formgiven av Lovisa Wattman. Det slog mig att jag äger varken en svampkniv eller borste. Iris Hantverk har mycket fint och är ett varumärke med lång tradition av borstbinderi. Vi kan sammanfatta det med två ord: kvalité och naturmaterial. Groddar och skott är framtidens mat, en kurs i ett färgsprakande Norrviken. 15 september pratar Annika Christersen och Jonas Bendroth om framtidens mat och hur man använder groddar och skott i matlagning. Önskar att jag inte var upptagen just den dagen. Krickelin eller Kristin som hon heter är en inspiratör jag jobbat med flera gånger. Vanligtvis får vi följa med henne till butiken FGL, havet eller andra vackra platser i Varberg. Nu kan du följa med in i Krickelins växthus där hon möter andra inspirerande människor i sitt växthus för mjuka samtal. Den nya programserien heter På Djupet och igår kom ett nytt avsnitt. En perfekt söndagssyssla!