1.MY FELDT My Feldts andra bok är snart här och namnet på den är Rullrån och tankebrus - en bakbok för livet och döden. I den kommer du att hitta en härlig blandning av känslor, blommor, moln och bakverk. Lite så jag tänker mig att My är, en härlig blanding av allt! Fotografen är ingen mindre än Linda Lomelino som även fotograferat Mys första bok. Är du sugen på den här, ja,då du får vänta till maj. För det är då den kommer ut! 2. BRINKEN BAKAR Grymma Emma som driver bloggen Brinken bakar släpper bakboken Baka och spritsa -dekorera enkelt och vackert där hon lär dig hur du spritsar som ett proffs. I den kommer vi att hitta 40 olika recept på allt från kladdkakor till tårtor och det bästa av allt är steg-för-steg-bilderna. Jag kan tänka mig att den här boken kan lära oss ett och annat. 3. NYTT RÖTT VIN Förra året lanserade Leif Mannerström ett vitt vin, en Savignon Blanc och nu är det dags för vin nr 2. Den här gången är det ett rött vin, en Côtes-du-Rhône som vanligtvis kännetecknas av kryddighet, elegans och kraft. Mannerströms vin ska ha toner av solmogna bär, kryddor, lakrits och örter. Vinet passar bra till charkuterier och hårdostar vilket gör det till ett gott matvin. 4. SABINA DDUMBA + STRANDVÄGEN Restaurang Strandvägen i Stockholm har musikmånader och i april är det Sabina Ddumba som bjuder på 19 gratiskonserter. Vi kommer att få se Sabina i allt från intima sättningar till fullt band. Under månadens gång dyker även gäster upp men dessa är så klart hemliga. Varje tisdag till lördag, 1-25 april kommer du kunna att njuta av god mat och vackra toner på Strandvägen. 5. BERNADOTTE - KLASSISKA BESTICK Ska du gå på bröllop i vår eller sommar? Jag såg precis att det var 30% rabatt på dessa vackra Georg Jensen bestick som svenske prinsen Sigvard Bernadotte har designat. Att ge bort klassiker i present brukar innebära att de kommer hålla länge i både stil och funktion. Bernadotte designade dessa 1939 och de är fortfarande väldigt eleganta. Klicka HÄR för att läsa mer och kolla in priset!