Hej! Har ni hört det här? Att David Frenkiel från Green Kitchen Stories öppnar Fafelle, en falafelrestaurang tillsammans med två stora namn som Joel Åhlin och Claes Grännsjö. Joel ligger bakom Michelinprisade Agrikultur och Bar Agrikultur medan Claes är medgrundare till Nook och Flying Elk. Det här kan bara resultera i en grym smaksensation! FOTO: Pressbild Fafelle kommer att öppna i slutet av maj i Täby centrums matdeli. Här kommer det att serveras vegetarisk mat och falafel så klart. Denna älskade krispiga kikärtsboll kommer att lyftas till en helt annan nivå med influenser från Japan, Marocko och Los Angeles, lovar David Frenkiel. Med smakrika kryddblandningar och såser kommer den att serveras i både wraps och i bowls. Jag definitivt kommer att äta på Fafelle när jag är i Stockholm, vilket är snart! Lyssna på det här! Jag har tajmat in en resa till Stockholm just den veckan Fafelle öppnar i Täby. Det är nämligen så att Green Kitchen Stories och jag håller i ett VIP-frukostevent för Wasa som fyller 100 år. Jag kommer definitivt inte åka hem till Skåne utan att ha smakat deras falafel. Det lovar jag! Önskar er en fin helg! Diana