Hej! Vilken härlig söndag vi har haft i Skåne! Solen har tittat fram och det har varit ganska vindstilla, vilket det inte alltid är i Lund. Träden har börjat blomma i området och hos grannen är magnoliaträdet på väg att slå ut. Våren är absolut min favoritårstid! Idag vill jag tipsa dig om olika sätt att smaksätta eller dekorera vattenkaraffen eller bringaren. Brukar du ha en skiva citron i ditt vatten? Eller frysta vindruvor? Här kommer tre sätt att smaksätta ditt vatten! Bild: laylita.com Frys in olika frukter som melon, körsbär eller vindruvor! Ett enkelt sätt att få ätbara isbitar. Bild: Ginny Branch Lägg ner ätbara blommor när du gör dina iskuber. Använd dig av penseer, syréner eller maskrosor! Hittar du inga ätbara blommor kan du använda dig av hallon eller andra bär. Bild: Eva Solo Eva Solos nya karaff, My Flavour, kommer med ett spett som väldigt fiffigt smaksätter vattnet. Trä på frukt och bär, ställ i kylen en stund så får du ett gott vatten. Det bästa är att frukten håller sig kvar och hamnar inte i ett och samma glas. Smart och snyggt! Hoppas ni alla får en härlig kommande vecka! Kram Diana