Diana ”Diadonna” Dontsova
Med stor passion lagar Diana mat som passar alla. Här hittar du recept, de senaste trenderna till köket och tips på hur du serverar maten. Hon är matkreatören med sinne för styling och foto. Diana är vinnare av Stora matbloggspriset 2017 och vann Matbloggspriset för Bästa Foto 2016.
Annons

Längtar efter att få berätta!

Nytt på gång! I vissa lägen har jag grymt mycket tålamod medan jag i andra knappt har något överhuvudtaget. Så är det just nu! Det är svårt att inte få berätta för er om vad jag har jobbat med den senaste tiden. Och då menar jag inte kokboken även om jag lagat en massa mat och plåtat till den. Nej, det här är något helt annat. Jag kan säga så mycket som att Tv-kocken Jennie Walldén och jag har ett superkul projekt ihop. Det här har vi planerat ett bra tag och nu blir det äntligen av. Både förra och den här veckan har Jennie och jag suttit i timmar och filat på en del grejer för att sätta det där sista.

Annons

Annons

Jennie lagar mycket asiatisk mat och hon är grym på koreansk rätter. Därför valde jag att bjuda henne på lunch med smaker som jag vuxit upp med, nämligen Balkanmat. Det blev bakade bönor, egen ajvar, sallad med mycket fetaost och bröd. Den bästa gästen du kan ha i ditt kök är någon som älskar mat, helt klart! Så snart vi får avslöja vårt projekt kommer jag att skriva det här på bloggen. Jag tror det rör sig om några dagar så håll utkik!

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://bydiadonna.femina.se/trendspaning/matrummet-pa-clubhouse/