Hej! Äppelchips, ett supergott snacks som inte kräver någon insats av dig men några timmar i ugnen. Skiva äpplena tunt och smaksätt med kardemumma eller kanel, jag lovar att det är värt tiden i ugnen! De är som godast strax efter torkningen när det börjar frasa till sig. Nackdelen är att de tar slut alldeles för fort. ' Tips! Jag smaksatte mina med lite kanel men bara på en sidan. Äppelchipsen blir mycket vackrare utan kanel och på det här sättet får du både en vacker sida men även en touch av kanel. Jag använder torkfunktionen på min ugn. Har du den funktionen tycker jag självklart att du ska använda den. Annars är det varmluft som är bäst. Ett tips är att servera dessa till desserter, dels för att det är gott men också väldigt dekorativt! FOTO: DIANA DONTSOVA Njut av helgen med gott snacks till! Vill du ha fler tips? Klicka här på 3 nyttiga snacks. Kram Diana RECEPT ÄPPELCHIPS, en plåt 2 äpplen kanel Sätt ugnen på 100 grader. Skölj äpplena. Behåll skalet på och skiva dem tunt med hjälp av en mandolin eller osthyvel. Lägg ut på hushållspapper och torka dem lite lätt ovanpå. Pudra kanel över en sidan av äppelskivan och lägg ut dem på en bakplåtsklädd plåt. Torka i ugnen i ca 3 timmar.