Den här frågan får jag ofta: Hur gör jag för att få en inbiten köttätare att gilla och äta mer vegetariskt? Så här svarar jag: Inget köttsubstitut - kan ratas eftersom det jämförs med kött. En rätt med mycket smak - visa att vegetarisk mat smakar mycket och är mer än bara sallad. Använd gärna chili, rökt paprika, bbq-sås och andra kryddor i maten, som min böngryta här nedan. Gärna ugnsrostad mat - eftersom den känns mer rustik, som t ex rostad rotselleri, broccoli, blomkål, sötpotatis och andra rotfrukter. Toppa med mycket ost - nästan alla älskar ost, både riven och smält. Gärna lagrad ost eller feta! Pankofriterad halloumiburgare med goda tillbehör - går alltid hem och är bra att börja med. Och nu lägger jag till mitt senaste recept honungsrostad vitkål med bränd grädde eftersom det täcker punkt 1 till 4. PANKOFRITERAD HALLOUMIBURGARE - RECEPT 2. HONUNGSROSTAD VITKÅL MED BRÄND GRÄDDE - RECEPT 3. RUSTIK BÖNGRYTA - RECEPT FOTO OCH RECEPT: DIANA DONTSOVA