Recept, foto och styling: Diana Dontsova Många av oss har ett enkelt recept som vi gör ganska ofta. Mitt recept är en fetaostkräm gjord på bara två ingredienser, feta och creme fraiche. Den serverar jag till fröknäcken eller en sallad. Det bästa med den här krämen är att det endast behövs två ingredienser, feta och creme fraiche. Vill du smaksätta den ytterligare kan du välja en god krydda, kanske hackade oliver eller soltorkad tomat. Jag hade färsk timjan och en gnutta vitlök. Blir det kräm över är det bara att förvara den i kylen och servera till en bit kött eller bröd. Hur gott som helst! /Kram Diana RECEPT Fetaostkräm: Fetaost Creme fraiche Peppar Timjan Vitlök Olivolja Smula ner fetaosten i en bunke och tillsätt creme fraichen. Mixa med en mixer tills du får den slät. Hur mycket creme fraiche du tar beror på hur stark osten är. Prova dig fram och avsluta med smaksättningen. Ringla lite olivolja före servering.