Hej! Vad sägs om att göra ett perfekt tillbehör när grillen ändå är igång? Grillad sallad är helt klart en favvo och tillsammans med grillad majs, ja då har du verkligen något smarrigt på gång. FOTO: DIANA DONTSOVA Hjärtsallad eller gemsallad är ett bra val att lägga på grillen. Den är krispig och smakar mer än isbergssallad. Halvera den men se till att behålla roten så salladen håller ihop under grillningen. När du har sotiga kanter på salladen är det bara att lägga upp på ett fat, ringla olivolja över och toppa med godsaker som grillad majs och soltorkad tomat. Nu hoppas vi på grillväder! Kram Diana RECEPT Grillad gemsallad och majs med soltorkad tomat 1-2 majskolvar 3 gemsallad (hjärtsallad) soltorkad tomat i olja 2 msk olivolja salt peppar Lägg på majskolvarna på grillen. De tar längre tid än salladen. Halvera gemsalladen. Grilla med snittytan neråt. Grilla tills de fått en sotig yta. Under tiden skär soltorkad tomat i mindre bitar. Servera salladen på ett fat med snittytan uppåt. Lägg på soltorkad tomat och ringla olivolja över. Skär bort majskornen från kolvarna och toppa salladen med kornen. Avsluta med lite salt och peppar.