Bästa tipset jag kan ge dig till helgen är grönkålschips! Det är otroligt gott och enkelt att göra. Jag gjorde det häromdagen och toppade min libapizza med denna underbara krispiga kål. Har du aldrig smakat grönkålschips så har du missat en magiska smakupplevelse. Det är gott, nyttigt, enkelt och perfekt att ha som snacks men även på sallader, soppor, pizza...ja, på allt! KLICKA HÄR: RECEPT PÅ GRÖNKÅLSCHIPS FOTO: DIANA DONTSOVA RECEPT: Grönkålschips, en plåt ca 150 gram färsk grönkål (helst hel och inte den hackade i påse) 2 msk olivolja flingsalt Beredning: - Skölj kålen och skär bort mittstjälken. Torka av lite lätt. Riv bladen i mindre bitar och lägg i en skål. - Häll på olivolja. Blanda ordentligt, helst med händerna. - Sprid ut bladen på en plåt med smörpapper på. Se till att grönkålen inte ligger på varandra. - Strö lite flingsalt över. - Rosta i 160 grader i ca 15 minuter, eller tills de börjar få färg och bli krispiga. Rör om en gång efter halva tiden. Servera grönkålschipsen som de är eller använd som topping.