Hej! Den här underbara vegobowlen kallar jag även för the Happy Bowl! Det finns nämligen undersökningar som visar att gul mat gör oss lyckliga. Jag köper det helt. Själv blir jag överlycklig bara någon serverar mig mango. Fräs frösotto eller ris med lite chili och koka sedan i kokosmjölk, ja, då är lyckan definitiv! FOTO & RECPET: DIANA DONTSOVA Trenden med att servera mat i skål håller i sig. Idag äter vi både allt från sushi till smoothies i skålar. En idé jag fullständigt fallit för. Enkelt och smidigt, precis som den här kokosbowlen. Den passar perfekt att bjuda på i sommar eftersom den lätt tas med ut i trädgården. Ett stort plus är att den är vegansk! Önskar er alla en skön onsdag! Nu ska jag packa väskan och dra mig uppåt landet, till Göteborg. Mer om vad som händer där kan du följa på min Instagram @diadonna. Kram Diana RECEPT En kokosbowl med mango och chili, 4 port 1 pkt frösotto eller avorioris 1 msk rapsolja 1 chilifrukt, röd 4 dl vatten ½ burk kokosmjölk ½ lime, rivet skal och saft Gör så här: Hetta upp rapsolja i en panna. Fräs hackad chili och tillsätt blandningen. Fräs i 1-2 minuter på medelhög värme. Tillsätt vatten och kokosmjölk. Småkoka i 15 minuter under lock, rör om och då. Tillsätt rivet limeskal och limesaft. Topping: 1 mango rädisor, skivade 1 gul morot, skivad 1 orange morot, skivad 8 physalis 1 chilifrukt, röd kokoschips Lägg upp frösotto i en skål. Toppa med frukt och grönsaker i sektioner. Ett tips är att servera halva mangon som en ros och resten i tärningar.