Pankostekt aubergine med bulgur och tzatziki kan vara det godaste sättet att hantera en aubergine. Det och en auberginegratäng med tomat och fetaost. Jag är otroligt svag för allt som är krispigt och den här rätten har allt. Krispig på utsidan och mjuk inuti. Jag har precis kastat ut en fråga i stories på min Instagram @diadonna där jag undrar vad för typ av recept folk är sugna på. Är det grytor, soppor, billigt, enkelt, pasta eller ris? Det är alltid roligt att skapa recept som ni efterlyser och prioriterar just nu. Jag misstänker att billigt kommer vara ett alternativ som poppar med tanke på den ekonomiska oron vi många bär på just nu. Även jag. Jag återkommer med svaren jag får in där så får vi se om du håller med. Recept på tzatziki finns här! RECEPT: DIANA DONTSOVARECEPT1 aubergineolivoljasalt1/2 dl vetemjöl1 ägg1 dl panko, japanskt ströbrödGör så här:1. Sätt på ugnen på 200 grader. Skiva auberginen och lägg på en plåt. Pensla varje skiva med olivolja. Baka i ugnen tills de blir mjuka, 10-15 minuter.2. Vispa upp ett ägg. Salta auberginen. Vänd först i vetemjöl, sen i ägg och sist i panko. Stek på båda sidorna i olja tills auberginen blir krispig och har en gyllene färg. Serveras direkt!