Hej! Det är många av er som frågar efter recept på mina rödbetspicklade senapsfrön. Ni kommer bli förvånade över hur enkla de är att pickla. Ni vet, det är så där löjligt enkelt så att ni kommer toppa allt med röda senapsfrön. De ger en underbar smaksättning med sötma, crunch och en fröjd för ögat. Färgen rödbetan ger är magisk! Vill du kolla in hur du kan färga med rödbeta? Klicka här: RÖDBETA FOTO OCH RECEPT: DIANA DONTSOVA PASSAR TILL: sallad som topping avokado korv kokta ägg smörgåsar eller snittar burgare, både vego och kött ugnsbakad rotselleri eller andra rotfrukter Senapsfröna funkar perfekt att använda istället för löjrom om du vill ha en vegansk variant. Visst finns det tångrom men det är alltid kul att variera sig och dessutom uppskattas det av dina gäster. Hoppas att storm och snörusk har lagt sig där ni bor. I Lund är det väldigt vindstilla idag. Tack för det! Kram Diana På min Instagram kan du se hur jag servera fröna ihop med rotselleri. Kolla här: @diadonna RECEPT Rödbetspicklade senapsfrön 2 påsar gula senapsfrön rödbeta, 1 stor eller 2 små 1,5 dl vatten 1 dl socker 0,5 dl ättika, 12 % Gör så här: Börja med senapsfröna. Koka upp vatten, ättika, socker och riven rödbeta. Koka i ca 5 minuter. Låt lagen svalna. Sila bort rödbetan och lägg i senapsfröna. Låt stå över natten.