RECEPT: DIANA DONTSOVA, FOTO: ULRIKA EKHOLM, STYLIST: LISELOTT FORSLIN BAKAD ROTSELLERI MED BRYNT SALVIASMÖR 1 rotselleri 2 msk rapsolja 1 tsk salt 100 gram brynt smör 2 dl salvia, färsk 1 dl hackade rostade hasselnötter 65 g ruccola peppar Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala rotsellerin och halvera. Lägg över på en bit aluminiumfolie på en plåt. Häll över rapsolja och salt. Linda in rotsellerin i folie. Baka i ugn i ca 1 timme eller tills den är mjuk. Skär i mindre bitar när den svalnat. 2. Rosta hasselnötterna i en het panna tills de börjar få färg. Hacka i mindre bitar. 3. Smält smöret i en kastrull och låt bubbla tills det bli gyllene och doftar nötigt. Lägg i salviabladen på slutet och låt brynas i smöret. 4. Servera rotselleri, ruccola och hackade hasselnötter. Ringla över brynt salviasmöret.