Foto: Diana Dontsova Efter en lång och stressig dag på jobbet är det skönt att slippa laga mat. Då ska det helst vara något enkelt och som går snabbt att göra. En god smörgås med mycket grönt på är den perfekta snabbmaten. Själv tar jag fram glutenfritt bröd från frysen medan resten av familjen äter med gluten. För att det inte ska smaka frukostmacka väljer jag helt annat pålägg än ost och skinka. Idag blir det en smörgås med färskost (pepparrotssmak), ruccola, avokado, rödbetsgroddar och sugarsnaps. Avslutningsvis toppar jag med flingsalt, peppar och det viktigaste av allt, sesamolja. Rikligt med sesamolja. Gillar du rödbeta tycker jag du ska prova de röda groddarna. Mycket jordsmak och sen är det en otroligt vacker färg som gör smörgåsen lite snyggare. För vi äter även med ögonen, inte sant? Idag har vi snö i Skåne! Ljust och vackert. Ha det bra så länge! Diana Sugen på fler mackor? Vi har 6 goda recept på varma mackor du inte vill missa.