Hej! Är du också sugen på att äta mer vego och kanske lite mer hälsosamt efter semestern? Då tycker jag du ska testa detta recept, ugnsbakade auberginer med feta. Både sötpotatis och aubergine är enkelt att laga då det sköter sig självt i ugnen. Ett tips är att ställa in en plåt i ugnen på kvällen när du gör annat. Sen är det bara att värma och toppa dagen efter. En enklare vardag när man kommer hem trött efter jobbet. Att komma in i sina vardagsrutiner innebär framförallt att äta bättre och regelbundet. Nu när jag väl är inne i mina är det dags för mig att packa väskan och åka på vinskördefest i Rioja, Spanien. Lite komiskt men mest fantastiskt att få komma dit och se vinskörden och även dricka gott vin och äta tapas i rätt miljö. Det blir en paus i rutinerna precis när jag kommit in i dem så att säga. Jag ser det som tidigare helgdagar fast bra mycket lyxigare än tacofredag. Vill du hänga med ner till Rioja, kolla in mina Instagram stories! Önskar er en härlig onsdag! Nu bär det av till Kastrup! Kram Diana RECEPT UGNSBAKAD AUBERGINE MED OST OCH TOMAT, 4 port 2 auberginer 2 msk olivolja 1 krm svartpeppar salt 1 liten gul lök 350 g körsbärstomater 150 g feta eller vitost (Jag hade Apetinas tärnade.) 2 tsk rödvinsvinäger 1/2 kruka färsk basilika Gör så här: Sätt ugnen på 175°. Dela auberginerna i halvor på längden. Skär ett rutmönster i varje halva, men skär inte helt igenom. Lägg dem i en ugnssäker form. Ringla över olja, salta och peppra. Baka i mitten av ugnen ca 45 min. Skala och hacka löken och dela tomaterna. Häll av oljan från osten. Blanda lök, tomater och osttärningar med olja, vinäger, salt och peppar. Toppa de ugnsbakade auberginerna med tomatsalladen.