Hej! Nu är den skånska vinnaren korad i tävlingen "Sveriges bästa landskapstaco". I samarbete med Old el Paso säger jag grattis till Anne Adolfsson! Med en härlig tolkning av våra skånska råvaror och smaker har Anne tagit fram sin version av en taco. Resultatet blev mini tacos med lax och grönkål ihop med en crème fraichesås gjord på honung och skånsk senap. Annes recept kommer att vara med i Old El Pasos digitala receptsamling. Du kommer även få en Crock Pot och en goodiebag med Old El Paso produkter hemskickade till dig. Ett stort grattis ännu en gång! Diana Vill du laga Annes Stand´n´Stuff så hittar du receptet längre ner! Den digitala receptsamlingen kommer jag att dela här så ni får tillgång till den! RECEPT av Anne Adolfsson Minitacos med lax 200 g laxfilé citronpeppar, salt grönkål, gärna närodlad matolja 1 röd paprika 2 dl crème fraiche 1 msk skånsk senap 1 tsk flytande honung isbergssallat Stand’n’stuff tacobåtar Stek laxfilen och krydda med citronpeppar och salt. Fräs sedan grönkålen i lite olja och tärna paprikan. Blanda crème fraichen med senap och honung. Skär laxen i mindre bitar och fördela ingredienserna i tacobåtarna och toppa med såsen.